Yritys.

Lehtisepät on kotimainen ja kokenut painopalveluyhtiö, jonka kolmessa painossa työskentelee yli sata painoalan ammattilaista.

Haluamme, että asiakkaamme saavat tasokkaiden painotuotteiden lisäksi ystävällistä ja laadukasta palvelua ja ratkaisut painamisen, jakelun, viestinnän ja markkinoinnin tarpeisiinsa.

 

Vastuullisuus on osa arkeamme

Olemme tehneet pitkäjänteistä työtä ympäristövastuullisuuden eteen. Meillä työskennellään ISO 14001 ympäristöjärjestelmän ohjaamana ja tavoittelemme hiilineutraaliutta suorien päästöjen osalta vuoteen 2030 mennessä. Puun alkuperään liittyvä PEFC-sertifikaatti on ollut käytössämme vuodesta 2011 saakka. Sertifikaatti kertoo, että painotuotteissa käytetty puukuitu on peräisin sertifioidusta, kestävästi hoidetusta metsästä.

Meiltä saat myös painotuotteita, joiden hiilijalanjäljen verran on tuettu kotimaista todennettua hiilensidontaa. Ilmastoyksikkökumppaninamme toimii Green Carbon, jonka hiilensidontahankkeet edistävät suomalaisten metsien hyvinvointia ja kasvua, saaden ne sitomaan hiiltä normaalia enemmän. Hankkeet edistävät Suomen hiilineutraalisuustavoitetta 2035. Jokaiselle tilatulle painotyölle lasketaan hiilijalanjälki, jonka mukaan hiilinielujen tukeminen määräytyy. Laskuri huomioi painotyön kaikki vaiheet aina paperin valmistuksesta ja kuljetuksesta painoprosessista aiheutuviin päästöihin asti.

Meille vastuullisuus tarkoittaa paitsi ympäristöä myös vastuuta ihmisistä. Pidämme huolta työntekijöistämme, panostamme perehdytykseen ja kehitämme toimintaamme, jotta palvelullamme olisi yhtä ratkaisevaa painoarvoa myös tulevaisuudessa.